ASSAIG GENERAL: DIVENDRES 16 DE JUNY A LES 15:00h

La Comissió Pedagògica us informa que el vostre fill/a haurà d’assistir a l’Assaig General de la Ballaruga que tindrà lloc el divendres 16 de juny a les 15:00h al pati.
● Les responsables de cada grup hauran de ser extremadament puntuals.
● Els nens i nenes que es quedin a dinar a l’ escola, seran lliurats directament a les responsables de grup. (El coordinador del menjador disposarà d’ un llistat amb tots els nens/es inscrits)
● La resta haurà d’estar a l’escola a les 15:00 h i entraran tots per la porta del carrer Bilbao (entrada habitual de primària).
● L’ assaig es farà en el mateix ordre que el dia de la Ballaruga a excepció dels grups de 6è. que ho faran els primers (a la nit tenen el sopar de graduació).
● L’ assaig acabarà a 16:30 h., els nens i nenes es recolliran aquest hora, excepte si tenen activitat extraescolar la faran amb normalitat.

Demanem assistència i puntualitat.
L’ Assaig General és una prèvia importat, sobretot, pels més petits que serà la primera vegada que pugin a l’ escenari, per aquest motiu us agrairem el màxim d’ assistència i sobretot puntualitat alhora de recollir-los, recordeu que els nens i nenes seran lliurats per les responsables de grup. (Porta gran de primària del carrer Bilbao).
BALLARUGA: DISSABTE 17 DE JUNY
Indicacions per a tots els nens/es i Responsables que participen a la Ballaruga:
– LES RESPONSABLES HAURAN D’ ESTAR A L’ ESCOLA A LES 16:25 h. (Portes indicades esperant al seu grup)

– Els nens i nenes hauran d’estar a l’escola a les 16:30h. (S’ agrairia fer l’ entrada amb les responsables)

– En referència al vestuari (Les Responsables de cada grup prèviament coordinaran tot el tema del vestuari en base a les seves preferències)

– A l’escola els maquillarem i acabarem de enllestir-ho tot. (RECORDEU QUE TENIM MOLT POQUETA ESTONA, MÀXIMA COORDINACIÓ ENTRE RESPONSABLES I VOLUNTARIS)
L’entrada dels grups a les 16:30 serà la següent:

De P3 a Segon : Per la porta de Camí Antic de València i es concentraran en les aules d’Educació Infantil.
Tercer : Per l’entrada principal del Carrer Bilbao i es concentraran a l’Aula de P5C.
Quart i Cinquè: Per la porta principal del Carrer Bilbao i es concentraran al Menjador.
Sisè: Per la porta principal del Carrer Bilbao i es concentraran al Gimnàs.
Per tal d’aconseguir una bona coordinació demanem màxima puntualitat i tenir en compte totes les recomanacions anteriors, així com, deixar tots els espais en les millors condicions possibles una vegada acabat el festival.

No es permetrà l’accés al centre a pares i mares (excepte voluntaris/es maquillatge i audiovisuals) fins l’obertura de portes les 17:15h.
A les 17:30h donarem el tret de sortida a la Ballaruga 2017
Les posicions dels grups per maquillar…..serà la següent:


Volem agrair un cop més la vostra col·laboració.
9 de juny 2017
Comissió Pedagògica