Com ja sabeu, el passat mes de febrer de 2010, va sortir cap a l’Argentina tot el material escolar aportat per les famílies de la nostra escola.
Ens consta que va arribar al Port de Buenos Aires la tercera setmana del mes de març. Les autoritats portuàries mantenen retingut el nostre material, sembla ser que el motiu és que no accepten l’entrada de material escolar ni de joguines de segona mà, degut a la pressió que exerceixen algunes institucions comercials argentines.

Els responsables de l’ONG Ecoclub Clorinda, que presta serveis a les Escoles de Clorinda i que són els receptors del nostre enviament, no han pogut desfer aquests entrebancs, ho continuaran intentant, mitjançant una empresa duanera que hi ha a la mateixa ciutat.
Creiem que aquesta és una excusa inacceptable per part de les autoritats, sabem que hi ha un altre enviament de la Creu Roja també retingut, amb el mateix destí.
La nostra Comissió demana disculpes a les famílies de la nostra comunitat que van fer aquestes aportacions desinteressadament.
Continuarem intentant que el material arribi al seu lloc de destí que era el nostre objectiu.
Lamentablement d’ara en endavant, no tornarem a fer cap campanya com aquesta sense tenir constància per escrit que les nostres accions arribin a la fita proposada.

Comissió Pedagògica