Per a les famílies noves a l’escola, explicar-vos que La Ballaruga és una activitat de ball/interpretació que es representa el dia 15 de juny, a la tarda. Aquest festival de fi de curs està creat i organitzat per la Comissió Pedagògica de l’AFA Pere IV amb l’estreta col·laboració de les families voluntaries.

Els grups de Ballaruga estan formats per les responsables (mares o pares voluntaris) i els participants (nenes i nens). Recordeu que a la web de l’AFA Pere IV hi disposeu d’un reportatge gràfic extensíssim de molts anys de Ballaruga Galeria fotogràfica | AMPA-CEIP Pere IV per si us voleu fer una petita idea i tot i així, si en teniu dubtes, contacteu amb la comissió, estarem encantades de respondre.

Moltes sou veteranes, d’altres potser us agradaria iniciar-vos per primer cop com a responsables de grup. És per això, que ens adrecem per fer una previsió de les persones que portaran a terme aquesta gran aventura que començarà el dia 8 d’abril.
El termini per enviar les peticions per ser responsables de grup comença dilluns 12 de febrer i acaba el diumenge 18 de febrer.
En el PDF adjunt us fem un resum del funcionament dels grups de la Ballaruga!

Per qualsevol dubte podeu enviar un mail a afa.pedagogica@pereiv.cat

 

Ballaruga2024Dates (2)

Us hi esperem!