Escola Pere IV octubre 2011

Benvolguts pares i mares,

Seguint els acords de l’Assemblea General ordinària del passat mes de juny la Junta Directiva actual, reunida el passat dia 20 de setembre va decidir el següent calendari electoral:

1. Del dia 10 al 21 d’octubre

Període de presentació de candidatures a la Junta Directiva .

President/a , Vice-president/a ,Secretari/a  , Tresorer/a  i Vocals  de:  Extraescolars, Casals i Colònies, Menjador, Comunicació,  Infraestructures, Escola de pares , Lleure en família, Pedagògica, Festes i Camins Escolars

Les funcions de la Junta Directiva, Presidència, Vice-presidència, Tresorer i vocals es descriuen amb detall als estatuts de la nostra Associació (bloc  o secretària de l’Ampa)

També podeu dirigir-vos a qualsevol dels actuals membres per obtenir més informació.

2.Dia 24 d’octubre: publicació dels candidats/es.

3. Dia 9 de novembre: ASSEMBLEA GENERAL  de socis a les 18:30h. En primera convocatòria i 19:00h. en segona.

Ll oc :  Gimnàs de l’escola amb el següent ordre del dia:  

–  Lectura i aprovació de l’acta anterior.

– Tancament econòmic curs 2010-2011

– Votació  dels diferents càrrecs.

Seguint el criteri de l’anterior procés electoral :

 1. Segons els estatuts de l’associació, tots els socis i sòcies de l’AMPA, al corrent de pagament, poden presentar-se per primera vegada o en reelecció a un dels càrrecs esmentats en el punt 1. (pare i mare o representant legal).

2. A l’imprès de presentació de candidats/es (arxiu adjunt o a la vostra disposició a la secretària de l’Ampa) hi figurarà el nom i cognom,  nom i curs del fill/a,  signatura del soci/a i el càrrec al qual es presenta. Aquest imprès s’ha de lliurar en un sobre tancat,  juntament  amb una fotografia, a la secretària de l’AMPA Ester Portillo (dilluns, dimecres i divendres de 09:15 –11:00 i totes les tardes de 16:00 -19:00 h) .

3. El tancament de la presentació de candidatures serà el dia 21 d’octubre de 2011 a les 18:00 h.

4. Els candidats tindran dret a un espai reservat al tauló d’anuncis de l’escola per a fer públics els seus objectius si així ho consideren, del dia 25 d’ octubre al 9 de novembre, tanmateix els candidats/es tenen dret a consultar la llista de socis/es del curs 2010/2011 durant l’horari d’activitat de la Secretària d’Ampa.

Desenvolupament de les eleccions

Totes les famílies sòcies tenen dret a un vot per a cadascun dels càrrecs electes;  s’accepta el vot en representació d’ un altre soci/a , ( 1 vot com màxim) presentant l’ autorització el dia de l’assemblea, escrita i signada amb l’ imprès que podeu recollir a la secretaria d’Ampa des del dia  11 d’ octubre al 9 de novembre.

Vull agrair a totes les persones que han format part d’aquesta junta la seva dedicació i esforç  i a la resta de famílies la seva participació i comprensió, senzillament hem fet tot el possible per millorar l’escola dels nostres fills/es.

Us convidem a participar i continuar aquesta gran tasca amb la mateixa il·lusió que ho hem fet fins ara tots nosaltres!!!

Una abraçada,

Patricia Sarrias,

presidenta en funcions de l’AMPA.

Barcelona, 7 d’octubre de 2011