extra2909
Benvolgudes families,

Des de la comissió d’extraescolars i esports volem recordar-vos que les activitats extraescolars comencen el dijous 1 d’octubre.
.
Aquest curs han començat varies activitats noves i l’èxit de la demanda ha superat la nostra previsió. Finalment tot s’ha pogut resoldre i les llistes de totes les activitats extraescolars es penjaran al taulell de l’escola ( entrada principal ), el dimarts dia 29 de setembre. Comproveu que tot és correcte. Us volem agrair la vostra col•laboració amb les diferents modificacions i canvis que s’han fet.
.
Referent al teatre per a adults que us vàrem oferir,voldríem afegir que és una activitat que organitza Lazzigags, la mateixa que tindran els nostres fills/es, i que s’adaptarà a les nostres inquietuds artístiques. De tota manera procurarem que abans de començar l’activitat, l’empresa vingui a l’escola a explicar en què consistirà la mateixa; així, tots aquells que esteu interessats ho podeu dir a l’Ester o bé enviar un mail a : ampa.secretaria@gmail.com 

Us recordem que l’horari de l’Ester aquest curs és de 9 a 11h, dilluns dimecres i divendres i de 16 a 19h. totes les tardes.
Moltíssimes gràcies,
Comissió d’extraescolars