cursa-dona 018

Un any més, el col.lectiu FEMENÍ de l’Escola PERE IV  tenim una cita amb la IX cursa de la dona, el diumenge 10 de novembre a les 10h., a la qual no hi podem faltar. Un recorregut de 6 km. pels carrers de Barcelona amb sortida i arribada a l’Avda. Maria Cristina (pça Espanya).

Com ja sabeu, no us heu d’espantar, podeu estar tranquil·les, ja que aquesta cursa es pot fer corrent, caminant, passejant, xerrant i, sobretot, gaudint fent esport amb tantes dones….El més important és participar, arribar a la meta sense límit de temps i solidaritzar-nos amb la lluita contra el càncer de mama.

Des de l’escola volem superar el nombrós grup de mares, àvies, mestres, tietes, cosines…que hem participat en aquests darrers 3 anys (de 70 el 1r any, 100 el 2n curs i 125 el curs passat) i a la vegada fomentar i instaurar hàbits esportius entre totes nosaltres.

El fet d’anar en grup a la cursa, l’IBE (Institut de Barcelona Esports) es fa càrrec, un any més, de la inscripció a la cursa. Aquesta serà gratuïta i ens lliuraran la samarreta, el dorsal i el xip.

Seguirem recollint entre tots/es aquells/es que vulguin (no cal participar en la cursa), una donació econòmica voluntària per ajudar a la investigació del càncer de mama, raó per la qual es celebra aquesta cursa.


Què podeu fer?

Des de l’escola, us proposem uns horaris per fer trobades en grup i poder sortir a entrenar acompanyades els dies previs a la cursa:

– Tots els dimarts, dimecres, dijous a les 18’30, 19, 19’30 o 20h. El punt de trobada serà el vestíbul de l’escola per sortir en grup (no podem garantir que hi hagi gent cada dia).

Podreu fer ús dels vestidors de l’escola. Us proposem fer el recorregut marcat per la diagonal, direcció c.c. Diagonal mar, pujar fins a Glòries (inici de Diagonal) i tornar fins a l’escola (aprox 5km.)

A més a més, des de l’organització també es preparen entrenaments oficials amb professionals de l’esport (hi haurà servei de guarda-roba):

– Els dimarts 8, 15, 22, 29  i dijous 10, 17, 24  d’octubre i 5 i 7 de novembre a les 20h al Parc de la Ciutadella.

Link de la cursa: http://www.carreradelamujer.com/barcelona

LA INSCRIPCIÓ LA REALITZAREM CONJUNTAMENT DES DE L’ESCOLA.
ELS ENTRENAMENTS DE L’ESCOLA COMENÇARAN EL DIMARTS 1 D’OCTUBRE.

Totes aquelles que estigueu interessades en fer la inscripció, doneu les vostres dades (nom, cognoms, DNI, data naixement, e-mail i talla samarreta) a l’Esther Portillo (AMPA) o Imma Benet (mestra D’E. Física) o per e-mail a ampa.secretaria@gmail.com.


Animeu-vos!
Fem Esport, Fem Salut!