Des de la Comissió de Menjador de l’AMPA us volem informar sobre algunes de les darreres novetats que s’han portat a terme en els darrers mesos a l’Espai Menjador:

– Al menjador la celiaquia ja no és un impediment per a menjar arrebossats. Any rere any busquem maneres d’aconseguir menús més equiparables entre sí. La pizza i la pasta ja són sense gluten.

–  Per a una alimentació saludable l’Agencia de Salut Pública de Catalunya recomana el iogurt sense sucres afegits durant l’etapa escolar. Per tal de facilitar aquesta transició al menjador s’ofereixen iogurts sense sucre i els monitors serveixen una culleradeta de sucre només als alumnes que ho demanen i dels quals no tenen notificació expressa de les famílies que indiqui el contrari. Si esteu interessats en què el vostre fill o la vostra filla mengi sempre el iogurt sense sucre ho podeu notificar a la coordinadora Sunsi, menjadorpereiv@cuinajusta.com

– Enguany, a l’espai de lleure al migdia, els monitors ofereixen noves propostes. Dilluns i dijous a Primària fan campionats. Els altres dies fan racons: manualitats, jocs dirigits, activitats esportives o lectura. A Infantil, p4 i p5 el joc és lliure i a p3 fan migdiada.

Per qualsevol dubte, podeu enviar un mail a ampa.menjador@pereiv.cat.

També es poden consultar totes les informacions sobre el Menjador a l’apartat específic de l’App.

AMPA Menjador