logo_matinal
Benvolgudes famílies,

 

L’Escola nova ens proporciona uns espais que fins ara eren completament desconeguts tant per a nosaltres com per als nostres fills: una fantàstica Pista Esportiva i un Gimnàs. Des de la Comissió d’ Extraescolars/Esports mirarem de recuperar el temps perdut, i paral•lelament aprofitar i gaudir al màxim d’aquestes instal•lacions, sempre, això sí, fora del que es considera pròpiament Horari Escolar.

Així doncs, us informem que ens estrenarem el proper dissabte 22 de novembre al matí (de 10 a 14 hores), amb la Primera Matinal de Futbol Sala del Pere IV (oberta a tots els nens/nenes de l’escola), com a inici de tot un seguit d’activitats esportives que tenim pensat d’anar desenvolupant al llarg d’aquest curs (intentarem tocar diferents esports perquè n’hi hagi per a tots els gustos).

Els espais on ens podrem moure seran el Gimnàs, on els infants de P3, P4 i P5 ens podran ensenyar les perfectes coordinacions dels seus moviments, i la Pista Esportiva, on els cracs de 1r, 2n, 3r i 4t faran somniar a més d’un pare/mare bocabadat en una possible retirada laboral abans d’hora.

 

Per poder preparar la Jornada necessitem que feu arribar la Butlleta d’Inscripció (descarregala en PDF inscripcio ) a les Secretàries de l’AMPA (Ester i Aida) abans del proper 14 de novembre. Això és important, ja que fins que no sapiguem quants xiquets/xiquetes hi ha animats no podrem organitzar-ne els equips ni els horaris.

Si s’acompleixen les nostres expectatives i s’anima força canalla, la nostra idea inicial seria:
Gimnàs (amb porteries a la mida)
– Partits entre els nens/nenes de P3.
– Partits entre els diferents equips que surtin de barrejar P4 i P5.
Pista Esportiva
– Partits entre els diferents equips que surtin de barrejar 1er i 2on.
– Partits entre els diferents equips que surtin de barrejar 3er i 4art.

Cada equip tindrà un Responsable/Entrenador encarregat d’anar fent els canvis, ja que del que es tracta és de que entre tots passem una bona estona i que tots els infants puguin tocar pilota.

Tan aviat com ho tinguem tot organitzat us n’informarem amb una nota que penjarem als diferents taulells d’informació de l’Escola i al Bloc

Comissió d’Extraescolars/Esports
Fem Pinya, Fem Esport, Fem Escola…