Benvolgudes famílies i mestres de l’escola Pere IV,
Des de l’AMPA volem donar tot el nostre suport i col.laboració als mestres de l’escola per les dificultats en les que es trobaran aquest any per poder oferir l’ensenyament de qualitat que tots nosaltres desitjem pels nostres fills i filles. Molts de nosaltres també ho estem visquent a les nostres feines, i d’altres encara pitjor, doncs no la tenen, així que per desgràcia entenem perfectament la situació.
Ens toca viure un moment difícil i es per això que creiem que ara més que mai tots hem de fer pinya i treballar plegats per tal de que el nostre objectiu comú, l’educació de qualitat, sigui possible tot i el marc social i econòmic actual.
Aprofitem també per informar que veient el panorama i que la resta d’escoles del barri han comprat les samarretes grogues per les diferents trobades que s’organitzen, en breu farem una comanda, així que aquells que esteu interessats, feu-li saber a l’Esther (secretària de l’Ampa) perquè puguem tenir una idea aproximada de la quantitat de samarretes que hem de demanar.
Moltes gràcies i benvinguts/es al nou curs escolar!!!!!
AMPA PERE IV