L’AMPA celebrarà la seva propera junta el proper dimarts 8 abril, a les 19.30h. En aquest cas es tracta d’una convocatòria de junta oberta a totes les famílies per poder exposar la situació  del futur Institut Fluvià, i recollir les opinions que d’aquesta informació es generin. La nova ubicació  de l’Institut pot afectar altres equipaments del barri i fins i tot, a la resta d’instituts que ja estan en funcionament. Per aquest motiu és especialment important asistir a la junta.

Junta oberta

Junta oberta

D’altra banda, l’ordre del dia també inclou l’estat de les inscripcions a secundària. En aquest sentit cal afegir que vist el nombre total d’inscripcions fetes a l’Institut Quatre Cantons, de les quals la majoria són d’alumnes procedents d’escoles adscrites, la junta de l’Ampa va convocar una reunió extraordinària celebrada la setmana passada, per tal de trobar una solució perquè cap alumne d’escola adscrita es quedi sense plaça. L’Ampa del Pere IV i l’Ampa de les Acàcies ja han fet arribar una carta al Consorci d’Educació.

Per informar de tot plegat es celebrarà, al mateix centre escolar, aquesta junta oberta a la que convindria que hi assistís el major nombre de pares possible.

D’altra banda, el mateix dimarts a les 18 hores hi haurà reunió informativa dels casals i les colònies del Pere IV.